Mikä materiaali olisi turvallisin vaihtoehto terassilasitukseen? Lasitus tulisi vain yhdelle sivulle ja haaveena olisi liukuovet, jotka olisi helppo vetää sivuille lämpöisillä säillä. Onko olemassa lasille vaihtoehtoja ja miten on pakkasen kestävyys, entä hintataso?

Terassien lasituksessa käytettään valtaosin lasia. Lasilaatuja on muutamia. Turvalasi on nimensä mukaisesti sellainen, että se ei rikkoudu ihan helposti. Lasi kestää myös pakkasta hyvin. Monia muovipohjaisia levyjä on myös olemassa. Niista tehtyjä terassilaseja näkee aika harvoin.

Markkinoilla on hyvin toimivia liukulasisysteemejä, jolloin lasit saa kätevästi siirrettyä syrjään. Ennen hankintapäätöstä kannattaa tarjouksia kysyä usemmasta liikkeestä ja vertailla lasien ominaisuuksia ja avattavuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt kun on lasitettu parveke haluaisi sen ikkunalasin ei lämpöä läpi laskevaksi.
Lasit on erihintaisia,koska lujuus vaatimukset lisääntyy kerrosten mukaan.
!7 kerrosta vaatii jo myrskyn kestävät,katsokaa että kiinnytys on oikein tehty,
ja että firma joka suorittaa työn ei tee heti konkurssia,vaan asiallinen takuu.

Terassilasituksen materiaalin valinta
Kyllä on vaikea valita, kun tarjousten hintaero on jopa n. 2000 euroa! Samasta terassista. Jokainen paikallakäynyt ja jopa esittelykappaletta (pienoiskoossa) esitellyt kehuu tuotteitaan. Parvekelasituksista on kokemuksena, että jotkut rämisevät tuulessa, kai samoin terassilla. Muotoja kyllä saa ja avautuvia yläikkunoita tuuletukseen, mutta pieneltä näyttävän kolmioikkunan hinta saattaa olla n. 1000 euroa. Rakennusmessuilta saa innostuneita arvioitsijoita, mutta onhan firmojen yhteystietoja muutenkin löydettävissä. Ilmaisia arviointeja tarjoaa moni.
Lahtelainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla