etlehti.fi uudistuu 1.9. alkaen. Uudistukset voivat aiheuttaa muutoksia palvelussa.

etlehti.fi siirtyy uudelle yhteisöalustalle 1.9. alkaen. Tämä tarkoittaa lisää palveluita teille käyttäjät ja lukijat sekä enemmän sisältöjä 55+ tärkeiltä aihealueilta.

Uudistustyö on meneillään juuri nyt. Tämä saattaa aiheuttaa katkoksia palvelussa hetkellisesti. Myös jokin osio saattaa hetkellisesti kadota näkyvistä. Tämä johtuu siitä, että rakennamme uusia sisältöalueita. (jos nyt löydät esimerkiksi eläkeasioita, perintöasioita ja juttuja säästämisestä osiosta RAHAT).

Jatkossa kilpailut, runot ja muistot löytyvät uudesta osiosta OSALLISTU. Pääsette sinne myös suoraan etlehti.fi/osallistu.

Muutoksista tiedotamme tarkemmin homman edetessä!

Terveisin,

toimitus

Anna Pusu

etlehti.fi uudistuu

Uudistus on yleensä positiivinen sana. Sellainen sana, jotta parempaan muutetaan. Kaikki et-netin lukijoiden kommentit ja palautteet eri ketjuissa luettuani olen tullut siihen johtopäätökseen, että uudistus ei tässä tapauksessa ole oikea sana . Olisivat otsikoineet: etlehti.fi huonontuu. Eikä et-netin käyttäjien palautetta huomioida, siitä ei välitetä eikä heidän kysymyksiinsä vastata.
Lue kommentti
Vierailija

etlehti.fi uudistuu

On viksalaan on! Runojen luettelosta ei löydy kuin 2.12. 2014 asti. Hävytöntä hukata sitä mitä monet vuodet pyydettiin. "Älä jätä pöytälaatikkoon". Ahkerasti niitä kirjoitettiin, Nyt ne taitaa olla jossain muussa pöytälaatikossa ei ainakaan löydy.
Lue kommentti

Lähde tutustumaan kuvankauniiseen Norjaan! Hurtigrutenin legendaarista risteilyä Kirkkoniemestä Bergeniin kutsutaan maailman kauneimmaksi merimatkaksi.

Hinta ET-lehden tilaajille

alk. 1 790 euroa/hlö jaetussa 2 hengen hytissä.

Hintaan sisältyvät

 • Finnairin ja SAS:n reittilennot
 • 1 yön majoitus Ivalossa täysihoidolla
 • 5 yön risteily jaetussa 2 h hytissä
 • täysihoito risteilyllä (kolme ateriaa päivässä)
 • ohjelman mukaiset kuljetukset
 • matkanjohtaja Lauri Lehtovirran palvelut ja kohdeinfot

Matkaohjelma

To 20.9. Helsinki–Ivalo Matka alkaa lennolla Helsingistä Ivaloon, jossa vietämme ensimmäisen päivän. Nautimme yhteisen lounaan ja illallisen Hotelli Ivalossa.

Pe 21.9. Ivalo–Kirkkoniemi, risteily alkaa. Matkaamme Norjan Kirkkoniemeen bussilla. Nousemme MS Nordlysin kyytiin, ja aloitamme merimatkan. Pohjois-Norjan rannikko tunnetaan majesteettisista maisemistaan. Ihastelemme vedestä jylhästi nousevia vuorijonoja ja nautimme laivan tunnelmasta. Risteilyllä on täysihoito.

La 22.9. Pohjois-Norjan helmet. Saavumme Norjan pohjoisimpaan kaupunkiin Honninsvågiin. Voit halutessasi tehdä retken Nordkappiin, Manner-Euroopan pohjoisimpaan kolkkaan. Illalla laiva saapuu Tromssaan.

Su 23.9. Lofootit ja Vesterålenin saaret. Lofootit tunnetaan ihastuttavista kalastajakylistään, henkeäsalpaavista maisemistaan ja koskemattomasta luonnostaan. Seilaamme kapeiden salmien läpi.

Ma 24.9. Napapiiri ja Helgeland. Juhlistamme pohjoisen napapiirin ylitystä seilatessamme Bodøsta Rørvikiin. Ohitamme myyttiset seitsemän sisaruksen vuoret ja Unescon maailmanperintökohteenakin tunnetun Vegan saariston.

Ti 25.9. Trondheim ja Kristiansund. Aamuherätys Trondheimissa, Norjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Mahdollisuus tutustua kaupunkiin matkanjohtajan johdolla. Merimatka jatkuu Kristiansundiin ja avomerellä kohti vehreää Molden kaupunkia.

Ke 26.9. Vuonot ja Bergen, paluu Helsinkiin. Ohitamme aamupäivän aikana useita maisemallisesti kauniita vuonoja. Ihastelemme kuvauksellista Bergenin saaristoa ja vehreitä vuonomaisemia. Saavumme Bergeniin klo 14.30. Illalla paluulento Helsinkiin.

Lisätiedot ja varaukset

Risteilykeskus puh. 020 144 1810, myynti@risteilykeskus.fi, www.risteilykeskus.fi/lukijaristeilyt
Vastuullinen matkanjärjestäjä Travel Specialist Group Oy.

Yhteistyössä

Kerää vuoden kiinnostavimmat havaintosi uuteen, upeaan Sääkirjaan! ET-lehden tilaajana saat uutuuskirjan etuhintaan.

Sääkirja – Havainnoijan päiväkirja kannustaa tarkkailemaan säätä. Havainnollinen tietopaketti kuvineen kertoo kuinka sääilmiöt syntyvät. Selkeään päiväkirjaosuuteen mahtuvat yhden vuoden säähavainnot.

Kirjasta löydät:

Runsas tieto-osio

 • Millaiset pilvet satavat?
 • Mistä johtuvat tuulenpuuskat?
 • Taivaan valoilmiöitä
 • Opastusta pilvibongaukseen ja sään ennustamiseen
 • Tarkkailtavaa koko vuodeksi
 • Tunnista eri pilvityypit

Selkeä päiväkirjaosio

 • Reilusti tilaa muistiinpanoille
 • Aukeama viikkoa kohden
 • Tilaa vuoden havainnoille

Yhteensä 136 sivua!

Hinta ET:n tilaajille 9,90 e (muille 19,90 e).

Tilaa sääkirja heti kätevästi netistä täältä tai soita 0203 31017 arkisin klo 9-17.