etlehti.fi uudistuu 1.9. alkaen. Uudistukset voivat aiheuttaa muutoksia palvelussa.

etlehti.fi siirtyy uudelle yhteisöalustalle 1.9. alkaen. Tämä tarkoittaa lisää palveluita teille käyttäjät ja lukijat sekä enemmän sisältöjä 55+ tärkeiltä aihealueilta.

Uudistustyö on meneillään juuri nyt. Tämä saattaa aiheuttaa katkoksia palvelussa hetkellisesti. Myös jokin osio saattaa hetkellisesti kadota näkyvistä. Tämä johtuu siitä, että rakennamme uusia sisältöalueita. (jos nyt löydät esimerkiksi eläkeasioita, perintöasioita ja juttuja säästämisestä osiosta RAHAT).

Jatkossa kilpailut, runot ja muistot löytyvät uudesta osiosta OSALLISTU. Pääsette sinne myös suoraan etlehti.fi/osallistu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Muutoksista tiedotamme tarkemmin homman edetessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Terveisin,

toimitus

Anna Pusu

Uudistus on yleensä positiivinen sana. Sellainen sana, jotta parempaan muutetaan. Kaikki et-netin lukijoiden kommentit ja palautteet eri ketjuissa luettuani olen tullut siihen johtopäätökseen, että uudistus ei tässä tapauksessa ole oikea sana. Olisivat otsikoineet: etlehti.fi huonontuu. Eikä et-netin käyttäjien palautetta huomioida, siitä ei välitetä eikä heidän kysymyksiinsä vastata.

Vierailija

On viksalaan on! Runojen luettelosta ei löydy kuin 2.12. 2014 asti. Hävytöntä hukata sitä mitä monet vuodet pyydettiin. "Älä jätä pöytälaatikkoon". Ahkerasti niitä kirjoitettiin, Nyt ne taitaa olla jossain muussa pöytälaatikossa ei ainakaan löydy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla