Voiko samaan aikaan rakastaa useaa ihmistä? Tämä keskustelu herättää nyt kuumia tunteita ET-lehden keskustelupalstalla. Osallistu ja kerro mielipiteesi.

Oletko rakastanut monta ihmistä samaan aikaan? Onko sellainen mahdollista?

Tätä pohtii etlehti.fissä keskusteluketjun aloittanut 59-vuotias ”toinen nainen”. Tosin hän mainitsee, että asia on otettu esiin ”kolmistaan täysin avoimesti”. Miehellä on aivoinfarktin saanut, halvaantunut vaimo, jota hän ei suostu laittamaan hoitolaitokseen, kirjoittaja selventää.

– Vaimo pyysi minua muuttamaan heidän luokseen, minkä sitten teinkin, ET-lehden lukija kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– En maksa vuokraa asumisesta heidän luonaan enkä maksa sähkölaskuja. Ruokakuluista pidämme kirjaa ja maksan niistä kolmasosan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä tilanne ja tunteet ovat herättäneet muissa keskustelijoissa paljon erilaisia mielipiteitä.

  • ”Aika outo juttu. Molemmat aviorikkojia. Toivottavasti ei tule huono omatunto jos miehen vaimo kuolee ennen sinua....vai olisko helpotus.”
  • ”Ihan ensimmäiseksi tällaisessa "kolmio-perheessä" pitäisi ajatella tuon sairaan ihmisen tuntoja! Jos hän sairaudestaan huolimatta kykenee ajattelemaan järkevästi, hän ei silloin tosiaankaan ole mikään "vihannes", vaan hänelläkin voi vielä olla seksuaalisia haluja!”
  • ”Minäkin olin vähän aikaa toinen nainen. Alkuhuuman mentyä ohi ei se enää ollutkaan niin ihanaa.”
  • "Jokaisella meillä on tunteet. Mutta kukaan ei voi saada kaikkea mitä haluaa - ei edes toista ihmistä kaikkineen loppuelämäksi. Pitää tehdä kompromisseja ja oppia iloitsemaan siitä minkä saa."

Mitä mieltä sinä olet tästä: Voiko useaa ihmistä rakastaa samaan aikaan?
Käy lukemassa lisää kommentteja sekä osallistu itse keskusteluun täällä.

Nykyaikana keskustellaan näin, ei tarvitse mennä kuin 1900 luvun alkupuolelle. Silloin oli monessa perheessä talousmamseli, joka oli käytännössä monen isännän sängyn lämmittäjä, kun oikea vaimo kärsi milloin mitäkin vaivaa. Tämän päivän ihmiset ovat toisaalta moraalinvartijoita oikein isoilla kirjaimilla, toisaalta heillä ei ole mitään moraalia.  Esimerkiksi käy vaikka tämä kirjoittamisen taso, mitä nettikirjoittamisessa on näkyvissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla