Vuosi 1999 toi Timo Koivusalolle melkoista suosiota mutta myös menetyksiä. Sarjassa tunnetut suomalaiset muistelevat menneitä.

Urani viihdemaailmassa lähti lentoon Tuttu Juttu Shown ansiosta. Kehitimme sen juontajaparini Joel Hallikaisen kanssa alkujaan ohjelmanumeroksi risteilylaivoille vuonna 1991. Siitä tuli niin suosittu, että teimme siitä televisiovisailun ja saimme sen ruutuihin vuotta myöhemmin.

Erityisesti vuosi 1999 oli melkoista hulinaa. Ohjelmaa tehtiin 35-40 jaksoa vuodessa, ja se pyöri televisiossa kerran viikossa.

Lisäksi toteutimme Hallikaisen kanssa laajan laulukonserttikiertueen. Joissain kaupungeissa loppuunmyytyjä konsertteja oli kaksikin päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka elin unelmaani, jatkuva kiertäminen oli raskasta.

Suosio tuntui hyvältä: olin pienestä porilaisesta maalaispojasta asti haaveillut, että pääsisin työkseni esiintymään, keikkailemaan ja tekemään lauluja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka elin unelmaani, jatkuva kiertäminen oli raskasta. Lapseni olivat tuohon aikaan 2-, 7- ja 9-vuotiaita, ja tietysti kaipasin heitä poissa ollessani. Samaan vuoteen liittyy myös kipeitä ja raskaita muistoja: avioero ja äitini kuolema.

Vaikeuksissa auttoi peruspositiivinen luonteeni. Yritän aina katsoa eteenpäin ja etsiä kaikista asioista jotain hyvää.

Vuoteen liittyy myös kipeitä ja raskaita muistoja: avioero ja äitini kuolema.

Kun siviilielämässäni oli surua, tuhatpäisen ihmisjoukon edessä oleminen tuntui helpottavalta - omat murheet pyyhkiytyivät hetkeksi pois. Lavalla tunsin aina olevani turvassa, koska tiesin, mitä tein.

Tuttu juttua kuvattiin kymmenen vuotta. Viime vuonna sitä päätettiin jatkaa, ja olen päässyt palaamaan ikävöimäni työn pariin.

Juttu on julkaistu ET-lehden numerossa 19/20.

Sisältö jatkuu mainoksen alla