Kaupallinen yhteistyö

Sovellukset ovat erilaisia älypuhelimiin ladattavia ohjelmia. Suuri osa sovelluksista on ilmaisia ja loput voi ostaa kännykällä. Erilaisilla sovelluksilla voit personoida oman puhelimesi ja keskittyä sinua kiinnostaviin aihepiireihin. Esimerkiksi hyvinvointia voi seurata vaikkapa askelmittarilla, kalorilaskurilla tai kuntoilusovelluksella. Sudokut ja pulmapelit taas pitävät mielen virkeänä.

Katso videolta, kuinka lataat sovelluksen puhelimeesi!

 

2218460
 

 

 

Kaipaatko lisätietoa?

Kaupallinen yhteistyö

Sosiaalinen media, eli some, tarkoittaa erilaisia verkkoympäristöjä, joissa voi lähettää ja vastaanottaa viestejä. Sosiaalisen median avulla voit helposti ja edullisesti pitää yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin, jotka asuvat esimerkiksi ulkomailla tai kauempana Suomessa. Voit vaikka lukea lapsenlapsille iltasadun videon välityksellä tai vaihtaa kuvia kavereiden kanssa. Suosittuja some-kanavia ovat esimerkiksi Facebook, Instagram ja Skype.

Katso videolta helpot vinkit, kuinka käytät Skypeä!

2228440
 
 

Useimmat pankit tarjoavat ilmaisen verkkopalvelun, jonka avulla hoidat päivittäiset pankkiasiasi melkein missä tahansa. Kun otat verkkopankin käyttöön, ei ole enää tarpeen jonottaa pankkikonttorissa ruuhka-aikaan. Voit maksaa laskut ja tarkastella tiliesi saldoja itsellesi sopivaan aikaan. Verkkopankkitunnuksia voit tiedustella suoraan omasta pankistasi.

Katso videolta vinkit, kuinka käytät verkkopankkia!

2255098