Uskalla olla uusi, kannustaa Vallila Interior, ja läväyttää syksyn kangasmalleihinsa taidehistoriamme ydinmehut, Haavoittuneen enkelin ja Taistelevat metsot.

Makuasioista on turha kiistellä, mutta vahvistaisiko Ferdinand von Wrightin vuonna 1886 maalaama metsopari olohuoneesi trendikästä luontoyhteyttä? Vai onko kangas pelkkä vitsi – lukuisten aiempien kopioiden kopio.

Toisaalta, nyt kun ajat kovenevat, janoamme huumoria – ja kaikenlaisia muistutuksia taistelutahdon tärkeydestä.

Uutiskuvien poikia

Hugo Simbergin vuonna 1903 maalaman enkelitaulun aihe on tuttu myös Tampereen tuomiokirkon freskosta. Ateneumin 2006 järjestämän äänestyksen perusteella Haavoittunut enkeli on myös  Suomen ”virallinen” Maamme taulu. Niin koskettavaksi ihmiset ovat enkelin symboliikan kokeneet, sukupolvesta toiseen.
Tänä päivänä haavoittuneita enkeleitä on valitettavasti uutiskuvat täynnä, totisia poikia ja tyttöjä, puisia paareja  ja verisiä kääreitä. Mutta ehkä tämäkin kangasmalli toimii hyvinvoivan lastenhuoneen seinällä jonkun sortin kansainvälisyyskasvatuksena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

www.vallilainterior.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tarkoitat varmaan sinun ja Hukkasen  tai Hukkasen ja hieman sinunkin.

Katos va. Käymäläine se yrittääp vitsailla. Mut ko o miulkii oma luukkuin viel Pitäjäl.  Mut toellakii, siis ei Hukkase eikä miun yhteiseen tuua tommosii. Eikä Pitäjäl miu luukkuukaa.

Juuli

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla