
Mustikkasopan maku tuo muistoja mieleen!
8 annosta
1 l vettä
5 dl mustikoita
1 dl sokeria
½ tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
3 rkl perunajauhoja
- Kiehauta vesi ja lisää puolet mustikoista, sokeri, ripaus suolaa ja sitruunamehu. Hauduta 10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.
- Lisää loput mustikat joukkoon.
- Lisää perunajauhot tilkkaan vettä. Nosta kattila liedeltä ja lorauta suurus ohuena nauhana samalla sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna sopan kiehahtaa.
- Kaada tarjoilukulhoon ja nauti kermavaahtonokareen kanssa.
Muista myös nämä marjaherkut
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa
2/1 |
klo 19:09 | 5.10.2014
Niin hyvää, niin hyvää! Kesän maku ja tuoksu!