Mustikkasopan maku tuo muistoja mieleen!

8 annosta

1 l vettä
5 dl mustikoita
1 dl sokeria
½ tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
3 rkl perunajauhoja

  • Kiehauta vesi ja lisää puolet mustikoista, sokeri, ripaus suolaa ja sitruunamehu. Hauduta 10 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella.
  • Lisää loput mustikat joukkoon.
  • Lisää perunajauhot tilkkaan vettä. Nosta kattila liedeltä ja lorauta suurus ohuena nauhana samalla sekoittaen. Nosta kattila takaisin liedelle ja anna sopan kiehahtaa.
  • Kaada tarjoilukulhoon ja nauti kermavaahtonokareen kanssa.

Muista myös nämä marjaherkut

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla