
Valmista lounaaksi tai iltapalaksi maukasta frittataa eli italialaista munakasta.
2–4 annosta
1 pieni parsakaali
1 valkosipulin kynsi
1 sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1–2 tl suolaa
¼ tl mustapippuria
4 kananmunaa
1 dl parmesaaniraastetta (20 g)
(tuoretta persiljaa koristeeksi)
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Leikkaa parsakaali pieniksi paloiksi. Hienonna valkosipuli ja kuutioi sipuli.
- Kuumenna uuninkestävällä pannulla öljy ja lisää parsakaali, sipuli sekä valkosipuli. Paista, kunnes parsakaali on sopivan pehmeää, muttei läpikypsää. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita kulhossa kananmunien rakenne rikki ja lisää parmesaaniraaste. Säästä myös vähän raastetta kypsän frittatan päälle. Pidä paistinpannu keskilämmöllä ja kaada munaseos parsakaalin ja sipulin joukkoon.
- Kun frittata alkaa hyytyä pohjasta, siirrä pannu uuniin keskitasolle. Anna olla uunissa 10–15 minuuttia, kunnes munamassa on hyytynyt.
- Ripottele päälle parmesaania ja koristele persiljalla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa