Saat munakkaasta kunnon aterian lisäämällä sihen perunoita.

2 annosta

2–3 keitettyä perunaa
1 sipuli rypsiöljyä
3 munaa
1 dl maitoa
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja
oliiveja
pari oksaa basilikaa

  1. Lohko keitetyt perunat ja sipuli. Kuumenna rypsiöljy pannulla. Paista hetki sipuleita, perunoita ja tomaatteja öljyssä. Nosta syrjään odottamaan.
  2. Riko kolme munaa kulhossa. Lisää maito, suola ja rouhittua mustapippuria myllystä. Lorauta tarvittaessa öljyä paistinpannulle. Kaada munamassa pannulle kypsymään ja vedä sitä paistinlastalla reunoilta keskelle.
  3. Lisää perunat, sipulit, tomaatit ja oliivit, kun munakas on hieman hyytynyt. Silppua lopuksi päälle basilikaa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla