
Saat munakkaasta kunnon aterian lisäämällä sihen perunoita.
2 annosta
2–3 keitettyä perunaa
1 sipuli rypsiöljyä
3 munaa
1 dl maitoa
suolaa
mustapippuria
kirsikkatomaatteja
oliiveja
pari oksaa basilikaa
- Lohko keitetyt perunat ja sipuli. Kuumenna rypsiöljy pannulla. Paista hetki sipuleita, perunoita ja tomaatteja öljyssä. Nosta syrjään odottamaan.
- Riko kolme munaa kulhossa. Lisää maito, suola ja rouhittua mustapippuria myllystä. Lorauta tarvittaessa öljyä paistinpannulle. Kaada munamassa pannulle kypsymään ja vedä sitä paistinlastalla reunoilta keskelle.
- Lisää perunat, sipulit, tomaatit ja oliivit, kun munakas on hieman hyytynyt. Silppua lopuksi päälle basilikaa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa