Suppilovahveroista voi tehdä iltapalaksi tai lounaaksi maukkaan munakkaan.

4 annosta

1 l suppilovahveroita paloiteltuna
1 sipuli hienonnettuna
öljyä
8 aurinkokuivattua tomaattia (öljyssä)
1 ½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
6 munaa
2 dl ruokakermaa

Pinnalle
1–2 sipulin vartta

  1. Pane uuni lämpenemään175 asteeseen.
  2. Ota esille pyöreä vuoka. Leikkaa leivinpaperi vuoan malliseksi ja aseta vuokaan niin, että paperi tulee nätisti reunojen yli.
  3. Paista sienet ja sipuli vähässä rasvassa pannulla. Ota pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää seokseen suikaloidut aurinko­tomaatit, suola ja pippuri.
  4. Vatkaa haarukalla munat ja kerma kulhossa. Yhdistä muna-kermaseos sieniin ja kaada täyte vuokaan.Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia, kunnes frittata on hyytynyt.
  5. Ripottele päälle hienonnettuja sipulin varsia. Tarjoa salaatin kanssa.