Suppilovahveroista voi tehdä iltapalaksi tai lounaaksi maukkaan munakkaan.
4 annosta
1 l suppilovahveroita paloiteltuna
1 sipuli hienonnettuna
öljyä
8 aurinkokuivattua tomaattia (öljyssä)
1 ½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
6 munaa
2 dl ruokakermaa
Pinnalle
1–2 sipulin vartta
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Pane uuni lämpenemään175 asteeseen.
- Ota esille pyöreä vuoka. Leikkaa leivinpaperi vuoan malliseksi ja aseta vuokaan niin, että paperi tulee nätisti reunojen yli.
- Paista sienet ja sipuli vähässä rasvassa pannulla. Ota pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää seokseen suikaloidut aurinkotomaatit, suola ja pippuri.
- Vatkaa haarukalla munat ja kerma kulhossa. Yhdistä muna-kermaseos sieniin ja kaada täyte vuokaan.Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia, kunnes frittata on hyytynyt.
- Ripottele päälle hienonnettuja sipulin varsia. Tarjoa salaatin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa