
4 annosta
4 dl paloiteltuja tatteja (tai noin 1 dl kuivattuna)
3 rkl rypsiöljyä
1 sipuli
2–3 valkosipulinkynttä
3 dl risottoriisiä, esim. Risella
n. 5 dl kanalientän.
3 dl valkoviiniä1
½ dl ruokakermaa
1½ rkl maustamatonta tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia
parmesaanijuustoa
- Jos käytät pakastettuja tai säilöttyjä sieniä, sulata tai valuta ne. Jos käytät kuivattuja tatteja, liota niitä runsaassa vedessä 20 minuuttia.
- Paista sienet voissa napakoiksi.
- Silppua sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota sipulit kattilassa. Lisää riisi ja sekoita hyvin.
- Kaada kattilaan vähitellen kanalientä ja viiniä koko ajan sekoittaen, kunnes neste on imeytynyt ja riisi on kypsää. Jos käytät kuivattuja sieniä, lisää ne valutettuina tässä vaiheessa.
- Lisää kerma, tuorejuusto ja paistetut sienet sekä hienonnettu timjami.
- Ripottele ennen tarjoilua pinnalle runsaasti raastettua parmesaania.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa