4 annosta
noin ½ l tatteja paloiteltuna
300 g palsternakkaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä tai voita paistamiseen
4 rkl vehnäjauhoja
1 l kuumaa kana- tai kasvislientä
2 dl kuohu- tai ruokakermaa
mustapippuria myllystä
suolaa
persiljaa
Tarjoiluun
paahdettuja patonkiviipaleita
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Paista sienistä kosteus. Lisää kattilaan rasva sekä paloiteltu palsternakka ja sipulit.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää kuuma liemi vähitellen ja sekoita puukauhalla.
- Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua alhaisella lämmöllä vähintään 15 minuuttia.
- Mausta mustapippurilla ja suolalla. Tarkista maku. Lisää lopuksi persiljasilppua.
- Soseuta keitto joko karkeaksi tai samettisen sileäksi.
- Tarjoa keiton kanssa paahdettuja patonkiviipaleita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa