Kuva: Sami Repo
Kuva: Sami Repo

Keveät kurkkukierteet maistuvat herkullista grilliruokaa odotellessa. ET-lehden videolta näet yhdellä vilkaisulla niiden supernopean valmistuksen.

10–12 kpl

1 kurkku

Täyte
1 rasia (125 g)
piparjuuri-­tuore­juustoa
200 g kylmä­savulohi­viipaleita
ruukku tilliä
rouhittua valkopippuria

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat reseptit kesägrillaamiseen

  • Leikkaa pesty kurkku pitkittäin juustohöylällä ohuiksi kurkun pituisiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet leikkuulaudalle. Kuivaa leikkuu­pinta talouspaperilla.
  • Levitä viipaleiden päälle piparjuurituorejuustoa, ­kylmäsavulohiviipaleita ja silputtua tilliä. Rouhi pintaan valkopippuria. Kääri kurkut rullalle.

Katso kurkkukierteen valmistus ylläolevalta videolta.
Tai jos et näe sitä yllä, katso video täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla