klo 16:00 | 21.8.2014

Kullanruskeaksi paistetut tomaatit sopivat lisukkeeksi tai kevyeksi kasvisruuaksi.
3–4 isoa pihvitomaattia
1 kananmuna
½ dl maitoa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
1 ¼ dl vehnäjauhoja
6 suurta basilikanlehteä hienonnettuna
Lisäksi:
Noin 3dl korppujauhoja
1 tl suolaa
1 ½–2 dl auringonkukkaöljyä
- Leikkaa tomaatit noin 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi.
- Vispaa taikinaa varten kevyesti muna ja maito, lisää suola, pippuri ja murskattu valkosipuli. Sekoittele joukkoon jauhot vähitellen, ja lisää lopuksi basilika.
- Kaada paistinpannun pohjalle noin ½ cm öljyä ja kuumenna se.
- Leivitä viipaleet yksitellen pyörittelemällä ne ensin taikinassa ja sen jälkeen suolalla maustetuissa korppujauhoissa.
- Paista tomaatteja keskilämmöllä 2 minuuttia molemmin puolin tai kunnes leivitys on rapea ja kauniin kullanruskea. Nosta talouspaperille hetkeksi, jotta enin rasva imeytyy pois.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa