2 l (1 kg) mansikoita, vadelmia tai mustikoita1 pkt (330 g) hillo-marmeladi­sokeria½ dl vettä

Puhdista ja huuhdo marjat. Leikkaa suuret mansikat neljään osaan ja pane kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kaksi minuuttia sekoittaen. Jos käytät esimerkiksi kovakuorisia tai kiinteitä marjoja, kuten herukoita tai karviaisia, keittoaika on 5–10 minuuttia.
Kuori vaahto pinnalta huolellisesti.
Kaada hillo piripintaan hyvin pestyihin, lämpimiin, keittämällä tai kuumentamalla desinfioituihin purkkeihin. Sulje purkit heti keitetyillä kansilla. Jäähdytä hillopurkit ja säilytä kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla