2 possun kylkiriviä, noin 1,5 kgInkiväärimarinadi½ dl soijakastiketta½ dl tummaa siirappia tai fariinisokeria½ dl tummaa balsamietikkaa½ dl rypsiöljyä2 rkl tuoretta inkivääriä ohuina suikaleina

Pyyhi ribsit talouspaperilla. Pane ne suorakulmaiseen vuokaan. Sekoita marinadi ja kaada lihojen päälle. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja marinoi yön yli. Kääntele välillä.
Nosta ribsit marinadista ja kuivaa niiden pinta. Ota marinadi talteen ja siivilöi.
Nosta ribsit grilliin. Paista kauniin ruskea pinta ja jatka kypsennystä miedolla lämmöllä reilu tunti. Sivele ribsejä marinadilla grillauksen aikana.
Tarjoa ribsien kanssa paahdettuja maisseja, tomaattisalaattia ja dipiksi makeaa chilikastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla