4 kananpojan rintafileetä2 rkl rypsiöljyäsuolaa ja mustapippuria1–2 ruukkua salaattia, eri lajeja1 vihreä paprika1 punainen paprika1 lohko vesimelonia 2 isoa, kypsää nektariiniatuoretta oreganoaCurrykastike200 g kermaviiliä1 ½ tl currya1–2 rkl limettimehua2 rkl makeaa chilikastikettamustapippuria myllystä

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Ruskista öljyssä parilapannulla kananpojan rintafileet molemmin puolin. Nosta fileet leivinpaperille pellille ja uuniin. Anna kypsyä 12–15 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes fileet ovat läpikypsiä. Tarkista kypsyys halkaisemalla yksi pihvi keskeltä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Huuhtele ja linkoa tai valuta salaatti. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuutioi
vesimeloni ja lohko nektariinit.
Asettele salaattiainekset lautasille. Leikkaa fileet vinottain
viipaleiksi ja lisää viipaloitu
filee jokaiseen annokseen.
Sekoita currykastike, tarkista maku ja anna maustua jääkaapissa salaatin tarjoamiseen asti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla