Kokeile argentiinalaista, sipulista marinadia lampaan kanssa ja libanonilaista, mausteista marinadia broilerille.

Argentiinalainen lammasmarinadi

1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 dl maissiöljyä
1 limetin mehu
mustapippuria
suolaa

  1. Hienonna puna- ja valkosipuli.
  2. Lisää joukkoon öljy ja limetinmehu.
  3. Rouhi marinadin joukkoon mustapippuria ja lisää hyppysellinen laadukasta suolaa.

Libanonilainen broilerimarinadi

1 sitruuna
½ dl oliiviöljyä
1 ½ rkl viinietikkaa
6–8 valkosipulinkynttä
1 tl kardemummaa
½ tl jauhettua mustapippuria
½ tl cayennenpippuria
1 tl suolaa

  1. Purista sitruunamehu.
  2. Lisää joukkoon oliiviöljy ja viinietikka.
  3. Hienonna valkosipulit ja lisää mausteiden kanssa öljyn joukkoon.

Ohjeet: Maggie Lindholm, libanonilainen ravintoloitsija ja kokki. Daniel Mendoza, argentiinalainen kokki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää herkullisia reseptejä täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla