n. 40 kpl200 g leivontamargariinia tai voita2 dl sokeria3 ½ dl vehnäjauhoja½ dl mantelijauhetta1 ½ tl leivinjauhettaTäytteeksi hilloa, esim. Jam it -sarjasta kookos- tai mangohilloa tomusokeria

Sulata voi ja kiehauta hetki.

Nosta kattila kylmään veteen. Lisää joukkoon sokeri ja vatkaa, kunnes seos on jäähtynyt.

Sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muodosta taikinasta lusikkaleipiä. Painele taikinaa tiiviisti teelusikan pesään ja irrota palat pellille, leivinpaperin päälle, kupera puoli ylöspäin. Taikinasta tulee noin 80 lusikallisista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paista pikkuleipiä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

Jäähdytä pikkuleivät. Sivele pikkuleivän tasaiselle pinnalle hilloa ja paina toinen pikkuleipä pariksi. Viimeistele ennen tarjoilua tomusokerilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla