lusikallinen voita300 g tuoretta pestyä ja pilkottua pinaattiavehnäjauhoja3/4 dl kuohukermaaraastettua muskottipähkinäämerisuolaa ja rouhittua mustapippuriakourallinen raastettua pamesaanijuustoa2x250 g meribassifileitä ilman ruotoja tai muuta vaaleaa kalaa esim. kuhaa tai ahventaoliiviöljyä1/2 sitruuna

Sulata voi pannulla. Lisää pinaatti ja ripottele joukkoon vähän vehänjauhoja. Kuumenna. Kaada joukkoon kerma, mausta muskottipähkinällä, suolalla ja pippurilla. Anna kiehahtaa. Sekoittele seosta muutama minuutti ja siirrä pois levyltä. Lisää joukkoon raastettu parmesaanijuusto. Nosta sivuun siksi aikaa kun valmistat kalan. Mausta kala oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Raasta sitruunasta kuorta kalan pintaan ja hiero mausteita kevyesti kalan pintaan. Kieritä kalafileet vehnäjauhossa. Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja paista kala ensin nahkapuoli alaspäin noin 3 minuuttia. Käännä ja paista myös toinen puoli.
Tarjoile kermaisen pinaatin, sitruunalohkojen ja rapeiden valkosipulisten perunoiden kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla