1 kerä tai ruukku salaattia3–4 isoa keltaista tomaattia1 (200 g) parsakaali4–6 munaaPiparjuurikastike200 g kermaviiliä½ dl vastaraastettuapiparjuurta 2 tl keltaista dijonsinappia1 rkl sitruunamehua2 tl hunajaa tai sokeriasuolaa ja mustapippuria myllystä

Huuhdo ja linkoa tai valuta salaatti. Huuhdo tomaatit ja leikkaa lohkoiksi. Irrota parsakaali nupuiksi.
Lisää parsakaalinuput ja suola kiehuvaan veteen. Keitä noin 4 minuuttia. Valuta ja pane parsakaalit hetkeksi kylmään veteen jäähtymään. Valuta lävikössä.
Keitä munia 8 minuuttia ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise munat.
Valmista piparjuurikastike ja tarkista maku.
Kokoa salaatti laakealle
vadille tai salaattilautasille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla