20 kpl100 g voita tai leivontamargariinia3 dl maitoa25 g hiivaa1 muna½ tl suolaa1 dl sokeria½ rkl kardemummaanoin 9 dl erikoisvehnäjauhojaTäyte½ l nektariineja kuutioituna2 dl vettänoin 1 dl sokeria2 rkl perunajauhojaVoiteluun1 muna
 

Valmista pullataikina. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja sekoita hiiva maitoon. Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista. Sekoita hyvin ja alusta taikinaan loput jauhot. Lisää loppuvaiheessa jäähtynyt rasva. Vaivaa taikina hyvin ja anna nousta lämpimässä liinan alla noin 30 minuuttia.
Tee sillä välin täyte. Pane kattilaan nektariinikuutiot, vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää sokeria tarvittaessa. Sekoita perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä ja kaada samalla
sekoittaen nektariiniseokseen. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta kattila levyltä. Jäähdytä kiisseli.
Jaa taikina kahteen osaan. Leivo toisesta osasta tanko ja leikkaa
10 samansuuruiseen palaan. Pyöritä palat pulliksi ja nosta
leivinpaperille pellille. Anna
kohota liinan alla.
Tee kohonneisiin pulliin lasilla kolot ja voitele reunat munalla. Täytä kolot kiisselillä.
Paista pullat 225-asteisessa
uunissa kauniin ruskeiksi.
Valmista toinen taikinapala
samalla tavalla.

Vinkki: Lisää tuoreita nektariiniviipaleita kiisselitäytteen päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla