5 dl vettä 1 kasvisliemikuutio 1 sipuli varsineen 2–4 valkosipulinkynttä 1–2 keitettyä tai etikkapunajuurta 1 dl (noin 80 g) polentajauhoja 2–3 rkl tuoretta hienonnettua oreganoa

Raasta punajuuret, silppua sipulit.
Kiehauta vesi, lisää liemikuutio, sipulisilput, punajuuriraaste ja anna kiehua pari minuuttia. Sekoita polenta joukkoon. Anna kiehua toiset pari minuuttia.
Sekoittele koko ajan.
Kaada seos laakeaan vuokaan ja anna jäähtyä. Leikkaa tarjolle paloiksi.
Tarjoa polentat kylminä tai kuumina, esimerkiksi grillattuina tai paistettuina liha- tai makkararuokien lisänä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla