1 prk (400 g) kookosmaitoa11/2 dl flora 4 % kasvirasvavalmmistetta (voit käyttää myös pelkkää kookosmaitoa tai pelkkää ruokakermaa/kasvirasvasekoitetta jos et pidä kookosmaidosta)2-3 rkl punaista cyrrytahnaa esim. Pirkka450 g maustamattomia broilerin filesuikaleita200 g pitkiä esikeitettyä vihreitä papuja1 prk (225 g) leikattuja bambuversoja, esim. Wock`n rollnoin 8-10 kpl kaffir limen lehtiä2 rkl kalakastiketta2 rkl fariinisokeria1-2 kpl punaista mietoa chiliä1/2 limen mehupieni nippu tuoretta korianteria tai thai basilikaa

Kaada kookosmaito ja kasvirasvasekoite suureen kasariin. Kuumenna kunnes höyryää.
Lisää punaista cyrrytahnaa ja keitä kunnes cyrrytahnan öljy erottuu ja nousee pintaa.Huom. currytahna on vahva mauste. Lisää sitä ensin vähemmän, koemaista hetken päästä ja lisää tarvittaessa jos haluat tulisempaa ruokaa.

Lisää kananpalat ja puolet limenlehdista ohkaisiksi viipaleiksi leikattuna. Lado lehtiä päällekkäin pitäen varsista kiinni, kierrä lehdet tiiviisti rullalle ja leikkaa ohjaisia suikaleita.
Revi loput lehdet joukkoon isoina paloina. Purista limen mehu joukkoon. Halkaise chilit, poista kaikki siemenet ja silppua pieniksi. Keitä pari minuuttia ja lisää kaikki muut ainekset sekä yrtit. Keitä vielä noin 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Sekoita välillä, ettei ruoka pala pohjaan.

Revi korianterin tai thaibasilikan lehtiä koristeeksi. Tarjoa keitetyn basmati tai jasminriisin kanssa.
Voit käyttää myös kuivattua chiliä. Liota silloin kuivattuja chilipalkoja lämpimässä vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä, noin 5 min. ja käsittele samoin kuin tuoreet chilit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla