
4 annosta 1 pkt (270 g) savutofua 5 perunaa 4 tomaattia 2 rkl rypsiöljyä nippu kevätsipulia 1 tl yrttisuolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 2–3 dl juustoraastetta nippu tuoretta lipstikkaa
1. Säädä uuni 175 asteeseen.
2. Viipaloi savutofu. Pese ja viipaloi perunat ja tomaatit.
3. Sivele uunivuoka rypsiöljyllä. Lado vuokaan vuorotellen tofu-, peruna- ja tomaattiviipaleet.
Silppua joukkoon kevätsipuli, ripottele sekaan suola ja pippuri. Lisää lopuksi juustoraaste.
4. Paista uunin keskiosassa vajaa tunti. Silppua ennen tarjoilua päälle vielä tuoretta lipstikkaa.
Vinkki: Jouduta kypsymistä käyttämällä keitettyjä perunoita. Ruoka valmistuu silloin puolessa tunnissa.