1/2 greippiä1 appelsiini tai 2 satsumaa5–6 rypälettä1 banaaniHilloke10 kumkvattia1 dl vettä4 rkl sokeria2 rkl hunajaa tai siirappia

Tee ensin hilloke: Pese ja halkaise tai viipaloi kumkvatit.

Kiehauta sokeri ja vesi, lisää kumkvatit. Keitä, kunnes hedelmät ovat läpikuumenneita. Lisää hunaja tai siirappi. Anna jäähtyä.

Leikkaa veitsellä sitruksista kuoret. Kuutioi hedelmäliha, poista siemenet.

Pese ja halkaise rypäleet. Kuori ja viipaloi banaani. Nosta kaikki hedelmäpalat kulhoon ja sekoita. Lusikoi kumkvatit liemineen päälle.

Tarjoa halutessasi seuraksi vaniljajäätelöä tai vatkattua vaniljakastiketta.
Vinkki: Keitä hilloke kumkvattien sijasta kahdesta, kuoritusta limetistä.