4 annosta (kuva aloitussivulla) 400 g possun ulkofiileetä tai kassleria Marinadi 1 salottisipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl kalakastiketta 1 rkl seesamiöljyä ½ rkl makeaa soijakastiketta 1 rkl sitruunaruohotahnaa ½ dl ruokosokeria 1 tl mustapippuria (suolaa)

1. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
2. Valmista marinadi: Hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää loput ainekset joukkoon ja levitä seos lihojen päälle.
3. Marinoi lihoja kylmässä vähintään 2 tuntia.
4. Ota lihat huoneen lämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista molemmin puolin kullanruskeiksi. Lisää  suola ennen tarjoilua.
5. Tarjoa jasmiiniriisiin ja limettilohkojen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla