
4 annosta (kuva aloitussivulla) 400 g possun ulkofiileetä tai kassleria Marinadi 1 salottisipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl kalakastiketta 1 rkl seesamiöljyä ½ rkl makeaa soijakastiketta 1 rkl sitruunaruohotahnaa ½ dl ruokosokeria 1 tl mustapippuria (suolaa)
1. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi.
2. Valmista marinadi: Hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää loput ainekset joukkoon ja levitä seos lihojen päälle.
3. Marinoi lihoja kylmässä vähintään 2 tuntia.
4. Ota lihat huoneen lämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä. Grillaa tai paista molemmin puolin kullanruskeiksi. Lisää suola ennen tarjoilua.
5. Tarjoa jasmiiniriisiin ja limettilohkojen kanssa.