1 pienehkö varhaiskaali1 sipuli2 porkkanaapuolet pienestä retikasta1 dl sokeria4–6 timjaminoksaa3–4 punajuurtaLiemi2 ½ dl omenaviinietikkaa1 dl vettä2 dl rypsiöljyä2 tl suolaa1–2 rkl sinapinsiemeniä

Suikaloi kaali, silppua sipuli, raasta porkkanat ja retikka.
Nosta raasteet tölkkeihin. Ripota suurin osa sokerista mukaan.
Raasta punajuuret erikseen, nosta toiseen purkkiin ja lisää raasteeseen hieman sokeria.
Mittaa liemen ainekset kattilaan, keitä noin 3 minuuuttia ja kaada kuumana raasteiden päälle.
Sulje tölkit, kääntele silloin
tällöin ja anna jäähtyä.
Siirrä jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla