Pietari on upea kaupunki myös talvella.
Sennajan kauppahallissa myydään ihania hapatettuja kasviksia.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22444_article.jpg?itok=euIEK4-X)
Sennaja-torilla olevasta astiakaupasta voi ostaa kotiin tuliaisiksi suloisia värikkäitä emaliastioita.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22447_article.jpg?itok=YknYzgYI)
Iisakin kirkko
Iisakin kirkkoa rakennettii neljäkymmentä vuotta 1818–1858, mistä suomen kieleen on jäänyt ikuisuushanketta tarkoittava ilmaisu ”rakennetaan kuin Iisakinkirkkoa”.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22459_article.jpg?itok=dL4BGfWG)
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22464_article.jpg?itok=LEmkoMlU)
Pietari on täynnä lumoavia, kuvauksellisia yksityiskohtia.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22448_article.jpg?itok=ollmCEnU)
Pietari on täynnä lumoavia, kuvauksellisia yksityiskohtia.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22465_article.jpg?itok=RCRyl7Id)
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22451_article.jpg?itok=wGU8PY6F)
Pietarissa on talvella kaunista ja kylmää.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22432_article.jpg?itok=O9uYNQGt)
Udelnajan kirpputorilla monet myyvät tavaroita maahan levitetyltä peitolta.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22430_article.jpg?itok=iR0FRMaN)
Udelnajan kirpputorilta voi löytää todella persoonallisia tuliaisia. Tinkiä kannattaa, elekielellä se onnistuu.
Kulttuurikeskus Loft projekt etazista on upeat näkymät yli kaupungin.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22437_article.jpg?itok=1Vj13iaR)
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22436_article.jpg?itok=iSRtt_4i)
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22435_article.jpg?itok=QvXLUDFZ)
Soul kitchen junior -hostellin kotoisassa keittiössä voi kokata itse.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22463_article.jpg?itok=gImtROhN)
Tsernitsevskajan alueella on viihtyisiä katunäkymiä.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22469_article.jpg?itok=zULqtT5c)
Venäläisellä torilla tekee ihania löytöjä.
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/22440_article.jpg?itok=CKS3Qwb5)
Lue lisää ET-lehdestä nro 5/2013.