Pyhäinpäivän kunniaksi julkaisemme ikimuistoisempi lukijoiden juttuja, jotka on kuultu lastenlasten suusta.

 • "Viime syksynä sattui tosi surullinen asia meille, kun mieheni menehtyi sairauskohtaukseen. Sitten järjestimme hautajaiset, jonne lähdimme.
  Tyttäreni tytär Matilda, 5 vuotta, oli kertonut Helsingissä asuvalle mummolleen kuitenkin jotain toista: että hän lähtee Pyhäsalmelle ukin Halloweeniin!
  Minusta tämä oli niin hupaisaa, että surun keskellä pystyi nauramaan. Olihan se Halloweenin aikaa ja asukin oli mukana."
  Seru
   
 • "Olimme menossa kaksi ja puolivuotiaan pojanpojan kanssa autolla mökille ja lapsi tuppasi komentelemaan liikaa meitä isovanhempia. Tokaisin, että ei me kuule sun pillin mukaan tanssita. Siihen lapsi vastasi ilahtuneena: Ottiko Mummu Lukaksen pillin mukaan?"
  Kirsti
   
 • "Olimme uimahallissa, kun Carita, 5 vuotta, tuumasi, että tuolla on puuroallas. Hän tarkoitti poreallasta."
  Riitta
   
 • "Jos syö kalaa, mahalaukusta tulee niin kuin akvaario.
  Näin totesi Teme, 5 vuotta."
  Ahti merten kuningas
   
 • "Kysyessäni 8-vuotiaalta pojanpojaltani,mitä hän toivoisi syntymäpäivälahjaksi hän sanoi: "Haluaisin sellaisen legopaketin. Olen vararikossa, niin toivoisin myös vähän rahaa."
  Anja
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä ikimuistoisen hauskaa lapsenlapsesi on sanonut? Kerro lausahduksesi täällä ja osallistu samalla upean palkinnon arvontaan.

Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken vuoden koululaisten lelun 2014 eli Suomen Legon Heartlaken ostoskeskuksen (arvo noin 120 euroa).

Kilpailuaikaa on 18. marraskuuta saakka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla