Entisen nuoren, hyväkuntoisen ja laihan miehen kuntoiluponnistukset ja verenpaineen hillintään liittyvät artikkelit olivat etlehti.fi:n lukijoiden suosikkeja tällä viikolla.

Kun etlehti.fi:n blogisti Ilkka Pirhonen sumeilematta myöntää: olen vanha, huonokuntoinen ja lihava, se sytyttää. Kirjoitus keräsikin yhden suurimmista lukijajoukoista etlehti.fi:ssä tällä viikolla.

Kannustusta ja käytännön neuvojakin Ilkka sai – ja muut siinä mukana:

– Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kuntoilua ja sen olen itsekin sisäistänyt. Siis ei kun kuntoilemaan kaikki lukijat ja tsemppiä sinne miesten porukkaan!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Vaaka jätä rauhaan, ainakin aluksi. Mittanauha on parempi vaihtoehto. Mittailet vaikka iltatöinä "mittoja" kehon eriosista ja suoritat yhteenlaskua tuloksista. Kuukauden kuluttua taas sama operaatio, lukuja vertaamalla näet kehityksen tuloksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ilkan aiemmatkin kirjoitukset Sinua en jätä -blogissa ovat olleet lukijoiden suosikkeja, kuten viime viikon lauantaina julkaistu teksti, jossa hän kertoo hurjista kokemuksistaan keuhkokuumeen kynsissä.

Tomaatti suuhun, mittaus kohdalleen

Verenpaineen seurannassa luotettavat mittaustulokset ovat ensiarvoisen tärkeitä. Asiasta muistuttanut juttu keräsikin runsaasti lukijoita.

Kiinnostusta herätti myös artikkeli tutkimustuoksista, joiden mukaan lievästi kohonnutta verenpainetta voi taltuttaa paremmin ravinnolla kuin lääkkeillä. Hyödyllisiä ainesosia on muun muassa tomaatissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla