
Makkaroissa on valinta vapaa: chorizoa, lammas-, riista- tai siskonmakkaraa.
Yksinkertainen ja nopea paistos pelastaa kiireisen tai laiskan päivän.
Makkara-tomaattipaistos
4 annosta
- 4 tomaattia
- 1 purjo
- 1 pkt (280 g) raakamakkaraa
- (esim. Saarioinen)
- 1 tlk (400 g) tölkkipapuja
- 1 rkl öljyä
- 1 dl vettä
- ripaus suolaa
Lisäksi
- 1/2 dl tuoretta persiljaa
- Viipaloi tomaatit lohkoiksi. Huuhtele purjo ja leikkaa se noin 2 cm paksuiksi renkaiksi. Leikkaa tuoremakkara suupaloiksi. Valuta pavut.
- Ruskista makkarapaloja öljyssä pannulla pariminuuttia, lisää joukkoon purjot ja mausteet ja ruskista hetki. Kumoa sekaan pavut ja lisää tomaatit. Kaada päälle vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Kypsennä paistosta pannulla 5–8 minuuttia, kunnes tomaatit hieman pehmenevät ja neste keittyy kasaan. Näin saat maukkaan liemen. Sekoita persilja joukkoon ennen tarjoilua.
Vinkki Mausta lisää: chiliä, timjamia, juustokuminaa, jauhettua korianteria tai savupaprikajauhetta.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aina kaapissa
Nämä kuivakaapin ja pakastimen perustarvikkeet pelastavat äkkinälältä:
- pasta
- tomaattimurska
- tölkkipavut
- linssit
- purkillinen hyvää sinappia
- muutama maustekastike
- pakasteherneet
Seuraa meitä Facebookissa