
Juhlista päivää iki-ihanalla kahvipöydän klassikolla. Mukavan mausteinen, pehmeä rahkakakku on helppotekoinen ja säilyvä.
2 munaa
2 dl sokeria
150 g sulatettua voita tai margariinia
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
2 dl rahkaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1,5 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl pomeranssinkuorta
1.5 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
4 dl karkeita vehnäjauhoja
- Sulata rasva.
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon hieman jäähtynyt rasva, rahka ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun pieneen kakkuvuokaan.
- Kypsennä kakkua 200 asteessa hieman alle tunti.
Seuraa meitä Facebookissa