
Kuva Ullamaija Hänninen
Etkö tiedä, miten käyttäisit raparperisi? Kokeile näitä herkullisia muffineita.
12–15 kpl
3 munaa
1 ½ dl ruokosokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
2 tl kardemummaa
125 g sulatettua voita
1 dl ranskankermaa
3 dl raparperia paloina
Päälle
1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl mansikkatomusokeria
raparperia
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää kuivat aineet, sulatettu voi ja
ranskankerma. - Kuori ja viipaloi raparperit ohuiksi paloiksi. Lisää palat taikinaan.
- Lusikoi taikinaa muffinivuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla koon mukaan 15–20 minuuttia.
- Sekoita kuorrutus ja lisää jäähty-neiden muffinien pintaan. Koristele raparperipaloilla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa