Herukkapuuro syntyy myös musta- ja valkoherukoista.
 Herukkapuuro syntyy myös musta- ja valkoherukoista.

Mitä tehdä puutarhan hapannaamoille? No, puuroon ne uppoavat makoisasti.

Punaherukkapuuro

  • 1-2 annosta
  • ½ l vettä
  • 2 dl punaherukoita
  • ½ dl sokeria
  • 1 dl kauramannasuurimoita
  • 1/4 tl suolaa
  1. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon riivityt ja pestyt punaherukat. Keitä viisi minuuttia.
  2. Lisää sokeri ja mannasuurimot samalla hyvin sekoittaen. Hauduta puuroa 10 minuuttia. Lisää suola.
  3. Vatkaa puuroa noin 5 minuuttia sähkövatkaimella.
  4. Tarjoa punaherukkapuuro sokerin ja maidon kanssa.

Vinkki 1: Voit myös soseuttaa marjat tai siivilöidä ne puurosta ennen kuin lisäät mannasuurimot.

Vinkki 2: Puuro jalostuu jälkiruuaksi, kun sekoitat joukkoon vaahdotettua vaniljakastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla