
Herukkapuuro syntyy myös musta- ja valkoherukoista.
Mitä tehdä puutarhan hapannaamoille? No, puuroon ne uppoavat makoisasti.
Punaherukkapuuro
- 1-2 annosta
- ½ l vettä
- 2 dl punaherukoita
- ½ dl sokeria
- 1 dl kauramannasuurimoita
- 1/4 tl suolaa
- Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon riivityt ja pestyt punaherukat. Keitä viisi minuuttia.
- Lisää sokeri ja mannasuurimot samalla hyvin sekoittaen. Hauduta puuroa 10 minuuttia. Lisää suola.
- Vatkaa puuroa noin 5 minuuttia sähkövatkaimella.
- Tarjoa punaherukkapuuro sokerin ja maidon kanssa.
Vinkki 1: Voit myös soseuttaa marjat tai siivilöidä ne puurosta ennen kuin lisäät mannasuurimot.
Vinkki 2: Puuro jalostuu jälkiruuaksi, kun sekoitat joukkoon vaahdotettua vaniljakastiketta.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa