
Raparperista ja tuoreesta piparmintusta tehty juoma maistuu raikkaalta kesällä.
Piparminttujuoma
Annos 2 l
4 l raparperia pilkottuna
2 dl piparminttua silputtuna
2 l vettä
3 dl sokeria
1 rkl viinihappoa
- Pilko raparperit kuorineen pieniksi paloiksi. Mittaa kattilaan raparperit, silputtu piparminttu ja vesi. Hauduta mehua puolisen tuntia kannen alla.
- Siivilöi mehu. Kaada se takaisin kattilaan ja lisää sokeri. Anna sokerin liueta. Lisää lopuksi viinihappo.
- Pullota mehu puhtaisiin pulloihin.
Vinkki! Laimenna mehu vedellä tai kivennäisvedellä ennen tarjoilua. Lisää laseihin jäitä ja tuoretta piparminttua.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa