Raparperista ja tuoreesta piparmintusta tehty juoma maistuu raikkaalta kesällä.

Piparminttujuoma

Annos 2 l

4 l raparperia pilkottuna
2 dl piparminttua silputtuna
2 l vettä
3 dl sokeria
1 rkl viinihappoa

  1. Pilko raparperit kuorineen pieniksi paloiksi. Mittaa kattilaan raparperit, silputtu piparminttu ja vesi. Hauduta mehua puolisen tuntia kannen alla.
  2. Siivilöi mehu. Kaada se takaisin kattilaan ja lisää sokeri. Anna sokerin liueta. Lisää lopuksi viinihappo.
  3. Pullota mehu puhtaisiin pulloihin.

Vinkki! Laimenna mehu vedellä tai kivennäisvedellä ennen tarjoilua. Lisää laseihin jäitä ja tuoretta piparminttua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla