Jos parisuhde tuntuu nuupahtaneen, on pieni ryhdistäytyminen paikallaan. Itsestäänselvä ja arkinen suhde saa taas uutta potkua, kun opitte noudattamaan näitä vinkkejä. 

1. Hipaise ohimennen.

Hyväkin parisuhde voi muuttua itsestäänselvyydeksi ja samalla yhdessäolon erityisyys unohtuu. Silloin on tehtävä tietoinen päätös: kosketan hellästi olkapäähän tai kädelle kesken aamutoimien.

2. Tekstaa.

Ajatus voi tuntua oudolta, mutta pyristele siitä irti ja kokeile. Laita hänelle keskellä päivää, vaikka olisitte molemmat kotona, kiva tekstiviesti. Kiitä, kehu, kerro, että rakastat yhä. Vaikutus on suuri.

3. Käytä kukkakikkaa.

Lähetä kaunis kimppu työpaikalle, kansalaisopiston joogatunnille, jonnekin yllättävään paikkaan hänelle silloin, kun hän ei tiedä odottaa tervehdystäsi. P.s. Myös miehet ilahtuvat kukista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Kuva oveen.

Jätä jääkaapin oveen jokin kuva teistä yhdessä. Valitse kuva hetkestä, joka sykähdyttää molempia, esimerkiksi kuva matkalta, hiihtolenkiltä tai illanvietosta. Älä valitse liian muodollista kuvaa, kuten hääpotrettia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

6. Radio isommalle.

Kun osutte yhdessä radion ääreen esimerkiksi automatkalla, käytä tilaisuus hyväksesi. Musiikki voi kertoa tunteista! Käännä volyymia isommalle, soita hänelle lempikappaleesi. Tämä kikka toimii, jos kumppani on avoin monenlaiselle musiikille.

7. Rakastan sinua!

Suomeksi ilmaistu rakkaudentunnustus on karu ja konsonanttinen, emmekä ole tottuneet sitä toistelemaan. Mutta kokeile, edes omin sanoin. Jo se, että kerrot hänen olevan sinulle tärkeä, voi riittää ilahduttajaksi.

8. Ihana, söpö.

Hellittelynimet eivät ole vain teinien tai vastarakastuneiden etuoikeus. Jos huumoria ja lempeyttä riittää, kannattaa niitä taas kokeilla. Eräs 64-vuotias mies kertoi yhä kutsuvansa riuskaa rouvaansa nimellä ”söpö” – vaikka etunimikin on olemassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla