Hyvä silmämeikki ja huolitellut kulmakarvat ryhdistävät katseen. Opi nyt nopein ja edullisin kasvojen kohotus!

Kohottava silmämeikki häivyttää laskeutuneen luomen pulleutta, muotoilee silmää esiin ja kirkastaa katsetta. Perusmeikki syntyy luomenpohjustusaineella, luomi- ja ripsivärillä, kulmakynällä ja parilla siveltimellä.

Harjaa ensin kulmakarvat ja poista kulmalinjan alapuoliset hajakarvat. Jos nyppiminen kirpaisee, kokeile kulmiensiistijää, joka katkaisee karvat pois. Älä siisti yläreunaa, ettei luonnollinen kaari katoa. Kulmakarvat saavat olla alkupäästä hieman leveämmät ja ohentua loppua kohti. Vältä pyöreää linjaa, se saa kasvot näyttämään pulleammilta.

Luomiväri pysyy napakasti paikoillaan, kun taputtelet ensin luomille silmämeikinpohjustusainetta ja puuteroit ne kevyesti. Pohjustus peittää luomien kirjavuutta ja helpottaa luomivärin levitystä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Häivytä tummat silmänaluset peiteaineella tai valokynällä, jota laitetaan
vain silmän sisäkulmaan. Tasaisen väristä ihoa vasten silmämeikki pääsee kauniisti esiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää: Näin saat herkät silmät hehkumaan

Suosi tummia värejä

Luomiväriksi kannattaa valita yksi melko tumma sävy, sillä tumma pienentää ja häivyttää. Kauneimmalta aikuisilla luomilla näyttää matta tai aavistuksen satiinimaisesti valoa heijastava laatu. Kokeile ruskeiden lisäksi syvää oliivinvihreää, luumua tai harmaalla taitettu liilaa.

Levitä yhtä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon. Rajaa alaluomi pienemmällä siveltimellä ja luomivärillä aivan alaripsien tyvestä. Aloita silmän sisänurkasta ja anna värin leventyä ulkonurkkaan.

Taivuta ripset ja lisää reilusti ripsiväriä, jotta katse avautuu paremmin. Jos haluat meikistä voimakkaamman esimerkiksi iltaa varten, lisää rajaus aivan yläripsien tyveen joko luomivärillä tai rajausvärillä. Rajauksella voit myös suurentaa silmää tai muuttaa sen muotoa.

Kulmakarvojen väri valitaan niiden ja hiusten värin mukaan. Harmaalla taitetut ruskeat ovat hyviä. Vältä mustaa, se tekee ilmeestä tuiman.

1. Tarkista meikki katsomalla peiliin kohtisuoraan silmien
tasolta. Suurentavasta peilistä on apua, Spegelzoom-peilin toinen puoli on 10 kertaa suurentava. Peilin voi kiinnittää imukupilla isoon peiliin tai
käyttää sellaisenaan taskupeilinä. 30 e.

2. Levitä luomiväriä suurella siveltimelläaivan ripsien tyvestä koko liikkuvalle luomelle ja luomivakoon. Tumman luomivärin tulee nousta luomen raskaimman ja pulleimman kohdan yli.

3. Häivytä väriraja siveltimellä suoraan ylöspäin kulmakarvoihin asti punertavan värin avulla. Älä laita kulmien alle vaaleaa tai kimaltavaa väriä, koska se saa aikuisen silmä näyttämään väsyneiltä ja pienemmiltä.

4. Harjaa kulmakarvat. Täytä aukkopaikat pienin lyhyin vedoin kynällä tai luomivärillä ja siveltimellä. Luonnollisimman tuloksen saat, kun aloitat täyttämisen keskeltä ja etenet reunoja kohti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla