Tasainen iho on kaunis tausta muulle meikille. Näin siloitat ihon ja peität pienen kirjavuuden.

Meikkivoide sen tekee: ihon väri tasoittuu, pienet virheet häipyvät ja voide myös suojaa ihoa. Voiteiden laadussa ja peittävyydessä on paljon eroja, joten valintaa tehdessä on tärkeää  tuntea oman ihon kunto ja tyyppi.

Ohuelle ja hyväkuntoiselle, tasaväriselle iholle riittää sävyttävä voidekin.

Meikkivoide on tarpeen, jos ihossa on pigmenttiläiskiä ja punakkuutta.
Kuivalle, kirjavalle iholle on paras hoitava, nestemäinen tuote, joka jättää ihon luonnollisen kuulaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Rasvoittuvalle ja isohuokoiselle iholle kannattaa valita mattapinnan antava, ohut voide. Kun sen päälle tupsauttaa hennosti puuteria, huokoset eivät erotu niin selvästi ja kiiltokin pysyy kurissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Väri ihon mukaan

Meikkivoiteen värin pitää sulautua leukaperien ja kaulan liittymäkohtaan. Jos ihossa on runsaasti pigmenttiläiskiä tai couperosaa, valitse astetta tummempi sävy. Se häivyttää läiskiä tasaisesti kauttaaltaan.

Puuteria vai ei?

Pieni, luonnollinen kiilto sopii aikuisen iholle. Vahva kiilto korostaa
veltostuneita kohtia, kuten leukaperiä ja laskeutuvia poskia. Levitä näihin kohtiin tarpeen mukaan ohuelti puuteria. Jos iho on kuiva, unohda puuteri.

Piilota kirjavuus

Mitä meikkivoide ei kätke, sen tekee peiteaine. Se häivyttää tummat silmänaluset, punoittavat nenänpielet ja silmien ulkonurkat, couperosan ja pigmenttiläiskät.

Aineissa on eri sävyjä ja peittävyysasteita ongelman mukaan. Muista valita aina ihoa hieman vaaleampi sävy. Paljon pigmenttiä sisältävät tuotteet ovat kalliita, mutta kestävät pitkään ja peittävät halpiksia paremmin.

Peiteaine pysyy paremmin, kun painelet vipalla sen päälle kevyesti puuteria. Voit levittää puuteria myös koko kasvoille tai kasvojen keskiosaan, jos iholla on taipumus hikoilla päivän mittaan. Irtopuuterilla
saat luonnollisimman pinnan.

Tee näin

1. Levitä meikkivoide sormin tai siveltimellä, saat ohuemman pinnan. Voide ei saa erottua ihosta. Aloita levitys kasvojen keskiosasta ja häivytä reunoja kohti. Sipaise voidetta myös silmien alle, mutta vain vähän, etteivät rypyt korostu.

2. Häivytä peiteaineella tummuudet ja punoitukset. Levitä siveltimellä, saat ohuen kerroksen juuri oikeaan paikkaan. Taputtele lopuksi sormenpäillä. Lämpö sulattaa värin ihoon.

3. Häivytä valokynällä kasvojen varjokohtia. Levitä siveltimellä varjon tai juonteen pohjalle. Valokynää ei saa mennä esimerkiksi silmäpussin päälle, sillä se korostaa pulleutta.

4. Painele väriä neutraloivaa peiteainetta sormella ensin pigmenttiläiskän reunoille ja sitten kevyesti päälle. Anna ihon lämmön sulattaa aine huomaamattomaksi. Näin saat värierot sulautumaan keskenään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla