Suomen suosituimmat artistit ovat tällä hetkellä teinejä tai niukin naukin sitä vanhempia. Miltä nuoret tähdet näyttävät 30 vuoden kuluttua? Me testasimme – katso yllätyskuvat.

Cheek, tuo Lahden suuri poika, täyttää stadionit ja rikkoo myyntiennätyksiä. Terveistä elämäntavoista tunnettu artistikin ikääntyy, mutta toki tyylillä.

Isac Elliot kerää tällä hetkellä suosiota myös ulkomailla. Hurmaavan nuorenmiehen tyyli säilyy vielä keski-iässäkin.

Sanni on multilahjakkuus, joka vakuutti suomalaiset viimeistään Vain elämää -ohjelmassa. Vuodet eivät vähennä Sannin räväkkää tyyliä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Robinista tykkäävät kaikki vauvasta vaariin – tai ainakin mummoon. Kuvaa katsoessa on helppo uskoa, että Robin villitsee vielä vanhanakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antti Tuisku on saattaa olla suomalaisista laulajista paras tanssimaan. Kova treenaaminen kannattaa, sen verran komea herra on vielä vuosikymmenien kuluttuakin.

Suvi Teräsniska on nuoresta iästä huolimatta täydellinen lady. Ikä tuo Suville vain lisää charmia.

Bonushenkilönä mukaan päästi ikinuoren rokkarin perikuva Keith Richards. Rolling Stones -kitaristin elintavojen kerrotaan olleen sellaiset, että miehen hengissä oloa pidetään ihmeenä. Keith kuitenkin rokkaa edelleen, ehkä myös 30 vuoden kuluttua.

 

Kuvat on muokattu Age Tell -ohjelmalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla