Euroopasta Aasiaan, Amerikasta Pohjois-Karjalaan – huippuartistien suosikkilomakohteet löytyvät sekä kaukaa että läheltä.

Syyskuun 18. päivä alkaa suositun Vain elämää -musiikkiohjelman neljäs tuotantokausi. Sarjassa esiintyvät muusikot paljastuivat intohimoisiksi matkailijoiksi, jotka suosivat etenkin kaukomaita.

Taustaa: Vain elämää -maskeeraaja Raili Hulkkonen paljastaa kuka itkee kuvauksissa eniten.

Pave Maijanen, 64

– Lähdemme aina keväisin maalle Kesälahdella ja palaamme kaupunkiin syksyllä. Kesäloma on pyhitetty mökillä oloon, joten silloin emme reissaa. Mäntän kesäjuhlilla tosin kävimme, ja lisäksi tein muutaman keikan Heikki Silvennoisen kanssa. Keikkojen takia tuli käytyä Pyhätunturilla ja muutamassa muussa paikassa.

Viime talvina olemme olleet Kanarialla ja Manner-Espanjassa, mutta ne matkat ovat liittyneet keikkoihini. Kauko-Itä ei esimerkiksi houkuttele meitä yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme olleet useita jouluja New Yorkissa, ja sinne tekisi mieli taas päästä. Kaupunki on mielestäni aivan omassa luokassaan. Talvisin New Yorkissa on tosin hemmetin kylmä, mutta sehän on pukeutumiskysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tänne lomalle!

Aiotko matkustaa näihin maihin? Se on nyt kallista.

Antti Tuisku, 31

– Kiireisen kesän jälkeen minulla on juuri nyt alkamassa kuukauden loma. Ensi viikolla lähden Espanjaan. Siitä pari viikkoa ja lennän jonnekin Välimeren rannalle karkuun Vain elämää -sarjan alkua.

Harrastan sukeltamista ja olen kolunnut Karibian ja kiertänyt Indonesian, mutta alkuvuodesta lähden kahdeksannen tai yhdeksännen kerran Thaimaahan.

Minusta on tullut sellainen vanha ja tylsä ihminen, joka valitsee aina saman matkakohteen. Vielä viisi vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan, että olen se tyyppi, joka varaa aina matkan samaan paikkaan. Loma on minulle niin rakas ja tärkeä asia, etten halua silloin miettiä turhia. Olon pitää olla sellainen kuin kotiinsa tulisi.

Lue lisää: Thaimaa on edullinen paratiisi.

Liikutus suolaa seikkailun Thaimaassa.

Täydellinen loma Koh Lantalla!

Sanni, 22

– Minusta tuntuu siltä, että olen koko ajan matkalla, kun työkseni keikkailen ympäri Suomea. Viimeisin oikea matkani oli kesän alussa, kun kävin kaverini kanssa Lontoossa.

Jos saisin valita ihan minkä matkakohteen tahansa, lähtisin Australiaan. Se on ihana paikka, jossa on ihania ihmisiä ja lämpöä – ja siellä voi surfata! Se on lempparipaikkani maailmassa.

Lontoo – matkakohde ylitse muiden.

Kulttuurinälkäinen, mars Lontooseen!

VilleGalle, 27

– Tänä kesänä en ole ehtinyt matkustaa lainkaan. Vain elämää -kuvaukset, keikat ja levynteko ovat vieneet kaiken ajan. Syyskuussa tulee ensimmäinen loma, mutta en tiedä pääsenkö silloinkaan mihinkään.

Jos vain mahdollista, suuntaan Dubaihin. Sinne menen aina kuin vain mahdollista. Siellä ei ole turhia virikkeitä häiritsemässä olemista, matka on lyhyt ja siellä on aina lämmin. Olen käynyt Dubaissa isommalla kaveriporukalla tai kahdestaan bändikaverini Jaren kanssa. Meidän vapaamme sijoittuvat kuitenkin vähän eri tavalla kuin normaaleissa töissä käyvillä ihmisillä. 

Dubai on suosikkikohteiden 10 kärjessä.

Vain elämää -sarjan uudet jaksot alkavat perjantaina 18.9.2015 Nelosella.

Hyvähän se on mennä ja matkustella kun on rahaa millä lähteä. Onneksi olemme aina pitäneet eniten kotimaan kiertelystä, eikä olla ulkomailla koskaan oltukaan ,paitsi yksi lapsi kerran Espanjassa. lentokoneessakin hän vain ainoastaan ollut ja minä äiskä kerran nuorena menin Helsinkiin Yksi lapsi ei ole koskaan ollut junassa saatikka metrossa.  Mies nuorena jonkun laivamatkan teki Tanskaan ja jonkun kerran Ruotsiin. Me muut ei ola edes koskaan oltu risteilyllä. Yksi lapsi kävi Muoniossa ja Suomenlinnassa Korkeasaari on kaikilta käymmättä  Vaan jos joku kesä menisimme Ihan hyvin on elämä sujunut näinkin

Sisältö jatkuu mainoksen alla