Räväköillä lausunnoillaan kohauttanut lääkäri Antti Heikkilä muuttaa vaimonsa Maaritin kanssa Hampuriin, jossa omat teesit saavat paremman kasvualustan.

Antti Heikkilä on lääketieteen timo soini, jota on helppo vihata ja rakastaa.

Niin napakasti hän arvostelee päättäjiä ja terveydenhoidon perinteisiä näkemyksiä. Ortopedian ja traumatologian erikoislääkärillä on myös kiistattomat ansionsa ja opetuslapsensa. Jo vuosikymmeniä sitten hän oivalsi, että krooninen kipu talttuu ani harvoin leikkaamalla, koska todelliset syyt ovat syvemmällä, ihmisen alitajunnassa.

– Ihmisellä on uskomaton kapasiteetti parantua, kun hän oivaltaa jotakin itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuosina Heikkilä on saarnannut vähähiilihydraattisen ravinnon puolesta, joka hänen vakaumuksensa mukaan voi auttaa syylästä syöpään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Paljon mikroravinteita sisältävällä ravinnolla voimme avata ja sulkea geenejä, myös niitä sairaudelle altistavia.

Vartin treeni toimii

– Suurin rakkaudenosoitus läheisille on pitää itsensä hyvässä kunnossa, kiteyttää Heikkilä.

Siihen tarvitaan oikean ravinnon lisäksi lepoa ja liikuntaa. Mutta ei mitä tahansa maratonia tai hikijumppaa.

– Kustannustehokkain tapa pitää keho ja hormonitoiminta vireessä on varttitunnissa hoituva Hiit, eli High-intensity interval -treeni. Kaksi kertaa viikossa riittää, lupaa Heikkilä.

Katso yllä video, jolla Antti perustelee miksi vartin Hiit-treeni on niin ylivoimaisen hyvä ja koukuttava laji myös varttuneelle väelle. Videolla treenaa Heikkilän vaimo ja tärkein työtoveri Maarit Heikkilä. Jos et näe videota yllä, katso se täällä etlehti.fi:ssä.

Lue Antti ja Maarit Heikkilän avoin haastattelu, jossa kerrotaan enemmän muun muassa Saksan-muutosta, 17. kesäkuuta ilmestyvästä ET-lehdestä 11/2015.

Aatos

Hei Antti !

Luin juuri kirjasi diabetes..... Tein jopa testin kun viljaa käyttää niin hyppäsi parin tunnin jälkeen sokeri tasolle 9. Mittaus on tehty noilla mitä monissa kaupungeissa annetaan ilmaiseksi.

Staniinin vaikutuksen tiedän, olen kokeilut kahta, mutta niistä tulee yllättäviä lihasoireita milloin vain. Nakkasin ne nurkkaan.

Kirja on todella loistava ja hyvä että olet eturivissä todistamassa lääke-ja ruokateollisuuden hallitsevuutta.

Hyvä esimerkki työstäsi oli serkkutyttöni poika, jolla oli selkäongelmia...työkyvytön...lääkärit määräsivät uusia lääkkeitä lääkkeiden perään..hän oli aivan muumio..isänsä mukaan. HE kävivät vastaanotollasi ja poistit kaikki lääkkeet ja annoit ohjeet, miten selkää kannattaa kuntouttaaa...lopputulos työelämässä ja elämänsä parhaassa kunnossa.

Vierailija
Vierailija
Juttuhan on yksinkertaisuudessaan niin ettei Suomessa suvaita tuollaista temperamenttia ja asioiden suoraa esittämistä, jota Heikkilä käyttää. Totuuksia ei täällä sallita

 

Juttuhan on niin, että Heikkilän kirjat ja blogikirjoitukset ovat täynnä asiavirheitä. Näitä on käsitelty ympäri nettiä.

 

Niinpä vain Heikkilän ohjeilla ihmiset paranevat. Taitaa olla kirjoittjalla virheTUKKI silmässä

Sisältö jatkuu mainoksen alla