Sosekeitto saa uuden säväyksen paahdetusta kardemummasta.
1–2 annosta
1 sipuli
2 isohkoa porkkanaa
1 jauhoinen peruna
½ rkl öljyä
½ tl kardemummaa
¼ tl savustettua paprikajauhetta
4 dl vettä
1 prk (165 ml) kookoskermaa
½ limetin mehu
2 tl hunajaa
½ tl suolaa
- Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja lohko porkkanat ja peruna.
- Kuullota sipulisilppua öljyssä kattilassa. Sekoita joukkoon kardemumma ja paprikajauhe.
- Hauduta miedolla lämmöllä minuutin ajan. Varo, etteivät mausteet pala.
- Lisää porkkanat, peruna ja vesi. Hauduta noin 20 minuuttia eli kunnes juurekset ovat kypsiä. Soseuta keitto.
- Kaada keittoon kookoskerma, lisää limetin mehu, hunaja ja suola. Maista ja mausta sopivaksi.
- Paahda leipäkrutonkeja paistipannulla ja lisää niitä tarjoiluvaiheessa keiton pinnalle.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa