Kysyimme syksyllä nettiET:ssä, mitä lukijamme harrastavat. Kyselyyn tuli huikeat 1000 vastausta! Lue, miten monenlaisia harrastuksia lukijoillamme onkaan!

Yleisimmät harrastuksen kotona:

Paljon kirjoja ilmoittaa lukevansa 16,2 prosenttia. Seuraavaksi suosituinta on käsitöiden tekeminen ja askartelu, 7,6 prosenttia.

Paras rentoutumiskeino kotona on television katselu (7,3 %), mutta puutarhan hoito (4,8 %) ja kokkaus (4,5 %) ovat myös suosittu ajanviettotapa kotona. Lemmikit vievät myös aikaa: noin 4 prosenttia ilmoitti viettävänsä joutoaikansa kotona olevan lemmikin kanssa.

Kotona tai mökillä harrastetaan erilaisia pelejä ja kilpailuja (2,5 %), nikkaroidaan (2,1 %). Moni kirjoittaa runoja, sisustaa kotia, surffailee netissä keskustellen ja tekee sukututkimusta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisimmät harrastukset muualla:

Rento kävely ulkona on ehdoton suosikki (13,7 %), mutta yllättävän moni, noin kymmenen prosenttia, harrastaa aktiivisesti urheilua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Matkustelu on suosiossa: jopa 7,1 % ilmoittaa matkustelevansa mahdolisimman usein, neljä prosenttia rientää kulttuurimenoissa, kiertää kirpputoreja tai antiikkimessuja.

ET:n lukijat ovat myös aktiivisia teattereissa kävijöitä, moni on mukana poliittisessa toiminnassa ja osallistuu kursseille ja opiskelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla