Onko meille jokaiselle olemassa se ainoa oikea? Merete Mazzarellaa kysymys huvittaa. – Minä olen nyt löytänyt minulle oikean kumppanin, rakastunut palavasti 64-vuotiaana. Rakkauden puolesta olen valmis menemään läpi betonin.

- Useimmat ovat tavanneet suuren rakkautensa jo nuorella iällä. Eläkeiässä he löytävät uuden kumppanin, jonka kanssa on mukava matkustella, käydä teatterissa, viettää aikaa. Ehkä epätavallisempaa on rakastua palavasti ensimmäistä kertaa vasta 64-vuotiaana ja aloittaa yhteiselämä täydestä sydämestä.

Pohdimme, miten vaikeaa on hyväksyä toisen hankalat puolet.
– Niitähän tulee vain lisää vuosien mittaan. Asiat sanoo nyt suoremmin ja selvemmin. Ei ole myöskään enää niin suurta tarvetta miellyttää. Ehkä toinen ei pärjää tämän kanssa. Syntyy ongelmia, eikä suuri onni toteudukaan.

Ystävyys on tällä hetkellä hiukan surumielinen kappale Merete Mazzarellan elämässä. Ystävyyksiä on loppunut ja vieläpä uuden rakkauden takia. Se surettaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Minulla on huono omatunto hänen jättämisestään. Mutta jatkan matkustamista Upsalaan. Hän on jo aika iäkäs eikä hänellä ole enää niin monta ystävää jäljellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tammikuussa ilmestyneessä uudessa kirjassaan Ainoat todelliset asiat Mazzarella kuvaa parin vuoden takaista elämäänsä, jossa moni asia sai uuden suunnan.

Lue koko artikkeli ET-lehdestä 3.

Luin myös tuon jutun ja täytyy tunnustaa, että hieman kadehtien. Olen uusiosinkku ja jotenkin tuntuu, että
vastakkainen sukupuoli ei säväytä ollenkaan enää... olisihan se ihanaa rakastua vielä ja tuntea syviä tunteita, eikä olla kuin haaleassa vedessä loppuelämäänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla