Näyttelijä Antti Litja luonnehtii juhannustansseista löytämäänsä Eveä aikuisen elämänsä kypsimmäksi ihmissuhteeksi. Jo oli aikakin!

Ensi viikolla 76 vuotta täyttävä Antti Litja on ikäisekseen kova pakkaus, täydessä työn touhussa. Tunnepuolellakin on mennyt lujaa jo toista vuotta.

– Miten mä olenkin näin ihastunut, ihmettelee mies, jonka legendaarisiin tempauksiin kuuluu muun muassa omista häistä (armeija-aikaisesta ”pakkoliitosta”) karkaaminen.

– Monia myöhempiäkin suhteitani on leimannut kyvyttömyys arvostaa naista, myöntää Litja, joka viime vuosina on pyrkinyt vilpittömästi hyvittämään tekojaan. Osana alkoholistin kuntoutusprosessia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Olen ollut omahyväinen ja sokea virheilleni, tajuamatta miltä toisesta tuntuu. Pääasia, että itsestä on tuntunut kivalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sama horoskooppimerkki

Pankissa uransa luonut Eve ei ole Antin kosintaan vielä suostunut, ja hän tuntuu määräävän tahdin monessa muussakin asiassa.

Anttiakin se vähän ihmetyttää. Erityisesti se, miten mukavalta ja luontevalta kahdeksan vuotta nuoremman rakastetun vahvuus ja itsenäisyys tuntuu.

Hyviin ennusmerkkeihin Antti laskee senkin, että kumpikin on tähtimerkiltään Kalat. Vain umpirakastunut mies voi sanoa jotakin tuollaista.

Lue lisää Antti Litjasta keskiviikkona ilmestyvästä ET-lehdestä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla