Tämä 5-vuotias shiba inu tykkää keskustella. Jopa arkisen kynsienleikkuupuuhan jälkeen koira on helppo saada juttelukaveriksi, kuten videolta näkyy.

Varoitus: Alla olevaa videota ei kannata katsoa välttämättä herkkien eläinten kuullen.

1441751

Shibaomistajien-ryhmässä Facebookissa monet ovat kertoneet yllättävistä reaktioista: yhden koira alkoi ulvoa, toisen pissasi heti alleen sekä kissakin lopetti hetkeksi syömisen ja jäykistyi kauhusta. Nämä tapahtui siis sen aikana tai jälkeen, kun heidän omistajansa olivat katsoneet Emma Vainion lataaman, hulvattoman videon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä videolla sitten tapahtuu?

– Kynsien leikkuun jälkeen rupesin keskustelemaan ja Jedi alkoi vastata minulle, sanoo videon ottanut Emma Vainio juttelutuokiosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuten videolta näkyy ja varsinkin kuuluu, Kouvolassa asuva Jedi (Jidai No Youjinbou Go) on aktiivinen keskustelija. Tässä videonäytteessä on vain osa uudesta keskusteluhetkestä.

"Korvia vihlova ääni"

Emma kertoo, että 5-vuotiaan Jedin kanssa on voinut jutella jo melko monta vuotta. Hänen mukaansa Jedi kiljuu ja huutaa todella innoissaan varsinkin silloin, kun joku perheenjäsenistä tulee kotiin.

Aina ei "juttelukaan" Jediä kiinnosta, jos koiralla on jotain muuta mielenkiintoisempaa meneillään. Joskus ääntä lähtee isomminkin. Onhan Jedin edustama shiba inu -rotu kuuluisa kovasta, kiljumista ja joskus jopa maukumista muistuttavasta äänestään.

– Herkun kanssa Jedi ei malta pitää ääntään pienemmällä voluumilla, vaan enemmänkin se alkaa äännellä silloin korvia vihlovalla äänellä, Emma naurahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla