
Onko tänään hernekeittopäivä? Kuka leipoo karjalanpiirakoita? Miten onnistuu Blini-Boston-leivonnainen? Tässähän tulee jo nälkä, kun katselee keskustelupalstan herkullisia ruoka-annoksia ja niiden reseptejä.
”Jääkaapissa ei ole muuta kuin valot. Pitäisi lähteä kauppaan ruuan ostoon, mutta en tiedä mitä tänään haluaisin ruuaksi laittaa. Olisiko kenelläkään helppoa, hyvää ja halpaa ehdotusta?”
Tästä kommentista käynnistyi ET-lehden suosittu keskusteluketju "Mitä teillä syödään tänään?".
Aihe on kerännyt yli 600 kommenttia ja kymmeniä kuvia.
/etlehti.fi/s3fs-public/main_media/original_30462.jpg?itok=Svwh1M2N)
Tällä hetkellä keskustelut polveilevat aiheesta toiseen:
”Kumpi on terveellisempää tölkkihernekeitto vai parsakaalikeitto, johon lisätty koskenlaskijaa?”
”Käytän Creme Bonjour tuorejuuston eri makuja levitteenä ja olen maistanut noita uusimpia jalopenoa ja wasabia. Wasabi oli mielestäni sen verran voimakkaan makuista etten käytä sitä levitteenä, mutta totesin että sopii mainiosti maustamaan kasvisosekeittoa.”
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/piirakat.jpg?itok=68GiEtI3)
"Jätin aikoinaan voi/vesi-voitelun pois karjalanpiirakoistani, kun ajattelin että munavoi riittää. No, vävy toi sitten Joensuusta Hanna Partasen puolivalmiita piirakoita ja paistoi ja voiteli ne. Hyviähän nekin olivat (melkein yhtä hyviä kuin omani). Sen jälkeen olen taas piirakat voidellut."
”Olen monta kertaa ihmetellyt Tallinnan laivaterminaalissa, mikä saa suomalaiset raahaamaan "muka halpaa ruokaa" kilokaupalla Suomeen. Onko ihan oikeasti vaivan väärtti ja kuinka paljon siinä muka säästää?”
”Söin tänään purkillisen hernekeittoa. Mausteeksi sinappia. Eilen söin omena-puolukka-kaurapuuroa. Rahat on vähissä. Tällä viikolla on varaa kuluttaa ruokaan 50 euroa.”
Mihin sinun rahasi riittävät? Oletko leiponut tai kokannut jotain herkullista?
Käy osallistumassa keskusteluun ja kerro: Mitä sinä syöt tänään
/etlehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/valpal.jpg?itok=N77zA81k)