
Kuva Ullamaija Hänninen
Tämä hernehöystö maistuu grilliruoan lisukkeena tai sen voi sekoittaa vihersalaatin joukkoon.
4 annosta
4 dl riivittyjä herneitä
1 purjo
4 valkosipulinkynttä
½ dl oliiviöljyä
100 g fetaa
tuoretta salviaa
mustapippuria
Valmista herkulliset kurkkukierteet – video opastaa
- Riivi herneet. Halkaise ja huuhtele purjo, leikkaa puolirenkaiksi. Hienonna
valkosipuli. Kuullota sipuleita pannulla oliiviöljyssä. - Lisää joukkoon herneet ja jatka paistamista muutama minuutti. Murenna pannulle feta ja lisää silputtu salvia. Viimeistele höystö rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoa sellaisenaan grillatun kanan tai vaalean kalan lisäkkeenä.
Vinkki! Höystön voi myös sekoittaa vihersalaatin joukoon.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat vinkit kesägrillaamiseen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa