Grillatut fenkolit tarjotaan Argentiinassa lampaankyljysten tai kokonaisen lampaanviulun lisäkkeenä.

4 annosta
4 pientä tai 2 reilua fenkolia
½ sitruunaa
½ dl maissiöljyä
1 punainen mieto chili
2 rosmariinin oksaa
suolaa
1 rkl hunajaa tai siirappia

  1. Pese ja halkaise fenkolit. Asettele ne folion päälle. Purista päälle sitruunamehua ja lisää öljy sekä silputtu chili, rosmariinin oksat ja ripaus suolaa. Nosta puristettu sitruunanpuolikas fenkolien päälle ja kääri folio nyytiksi.
  2. Paahda fenkolit mehevän kypsiksi grillin lämmössä noin 20 minuuttia.
  3. Lorauta kuumien fenkolien päälle hunajaa tai siirappia ja ripaus sormisuolaa.

Ohje: Daniel Mendoza, argentiinalainen kokki.

Mikä lisuke grilliruualle? Katso ET-lehden 10 maukkainta salaattia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue lisää herkullisia reseptejä täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla